NCB

"Totalitatea agentilor exogeni ce s-au „mulat” pe slabiciunile domeniului petrografic in speta au facut din aceasta unitate orografica un mozaic de imbinari ale formelor de relief"...cam asa imi iese cand debusez online cu hotarare si recunostinta pentru natura ce mi-a oferit de-a lungul timpului multe experiente pitoresti, traduse in adevarate izvoare de relaxare si bucurie.

Sunt un mare consumator de autenticitate romaneasca, cultura, traditii populare, dar si de spatiu natural atat de potentat pe aceste meleaguri. Sunt dedicat activitatilor de prezervare a valorilor de mediu si antropice, intensiv exploatate - uneori pana la extinctie - in contextul globalizarii accentuate. Drumetia montana reprezinta o dimensiune de exprimare si cunoastere fara de care nu ma simt implinit ca om, iar, uneori, relatarea scrisa, descrierea itinerariilor mai putin umblate, se doreste a fi de folos acelora care se regasesc intr-un sistem de pravile similar cu cel al meu.

2 comentarii:

  1. un traseu pt dobriasul cu coborare in pojorata pt gps se poate ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut. Noi am coborat dinspre Dobriasu Mare spre Valea Argeselului si Gura Pravat (opus Pojoratei). Iti recomand sa-i pui o intrebare lui Dragos Mitroi de la freerider.ro, e zona lui de suflet arealul Campulungului si are track-urile gps cu traseele respective.

      Ștergere